Monday, June 7, 2010

old but will never forget

















hakhak...my 1st fucking story...taking about past time...
it happen when i am still a youngster that haven't know about the music...
still finding a good genre of music from the inside out my soul...!

PUNK = SAMPAH

a word with a fucking meaning...
bile orang bace je punk...budak jahat...for the parent yang tau je anak die punk...
for sure another tapak kaki kene kat anak die...
punk is just a genre of music...as we know..and we've listen...
but they created a community from the teen that a trapped with the fake of the world...!
but diorang still budak2 yang baik...telling people about what racism is...
budak2 yang tegakkan anak melayu...as what we know as malaypower....!

ape aku karut...im here not to gave a story about punk...
nak story dgn those reader about my favourite punk band...

1st band yg buat aku jatuh cinte dengan music punk ni BLINK182...!
punk rock band dari california...!...semue lagu die aku boleh main
die pny voc plak jd influent aku dulu...
sampai die ade pearcing kat bibir...aku pun nk jugak...konon style la tu...
kanak2 br nk up...hakhak...atlast sampai skng lubang jamban tu ade lg kat bibir aku...!
aku kumpul diorang pny album dari yg 1st sampai la diorang berpecah...sampai demo tape diorang pun aku ade...pny la smgt aku dgn band ni...TAKSUB...!...tapi syg...band dah tu dah xde...!...pastu mule la aku dgr band2 punk lain mcm RANCID, SEX PISTOL n mcm2 lg la...
malas aku nak tulis...sampai aku gile kat punk...nk ikot life style punk...amik tau pasal scene punk kat malaysia...cume music punk je yg semadi dgn aku time tu...!

sampai la 1 ketika ni abang kesayangan aku bg aku dgr SUPERMAN IS DEAD (SID) .. band ni lagu mmg terbaik...suare sedap mcm suare atok aku...band indonesia dari bali...band ni skng dah gempak dah...sampai skng aku dgr band ni even aku dah berevolusi kepade genre lain...band asia yg aku respect...dapat support lebel dari parental advisory...and last year diorang pegi main kat wrapped tour...mcm haram...mmg power siap band BALI ni siap bt tour kat US lg...last year jugak diorang baru launching album ANGLE AND THE OUTSIDER .. klu rase nk dgr album diorang ni...put ur fucking finger nail inside ur asshole...hakhak...

http://rapidshare.com/files/237107058/Superman_Is_Dead_-_Angels_And_The_Outsider_2009.rar

1 sbb aku suke band ni sbb diorang lagu pasal kehidupan...kurang pasal cinta...mcm lyrics RANCID...rebelious...crite pasal dunia yg indah tapi penuh penipuan n kekejaman...!
aku mmg suke band2 yg tulis lyrics pasal crite hidop and not another fucking love story...!
so for the OUTSIDER or LADYROSE ..trus2 la dengar band ni ok....!

so listen to the punk music is a pride of me...never put a shame nk ngaku aku penah dgr punk...
thanx to HITLER jugak yang jd influent to the all the punker around the world...!
and thanx to him for chasing fucking-zionist-motherfucked...respect...!

...PRAY TO ALLAH TO SAVE PALESTINE...

3 comments:

  1. sid suck! kate abg "harcore"..?

    ReplyDelete
  2. mmg sid sucks...
    tapi hujan the best...

    kan amer...!

    ReplyDelete